OPHEFFING – VERHUIZING

Vanaf zaterdag 27 mei 2017 sluit de deur bij Cedi Kampen.


Voor onze service en collectie verwijzen wij u vanaf dan naar:

Kanis Kunst en Lijsten Haarlem

Gen. Cronjéstraat 89-91, Haarlen

023 - 525 7887 - www.kanishaarlem.nl

Nieuwe schilderijen van William Malucu stralen levenslust uit!

William Malucu

Kenmerkend schilderij van William Malucu

William Malucu woont, werkt en is geboren in Brazilië. De jonge Malucu raakt geïnspireerd door de vele vormen van straatkunst die hij tegenkomt in de grotere steden, zoals Fortaleza en Rio de Janeiro en hij begint al op 15-jarige leeftijd met schilderen! Drie jaar later volgt hij bij de Braziliaanse kunstenaar Luiz Ernesto schilderlessen en weet hij zich te bekwamen in het gebruik van verschillende technieken en materialen.

Het nachtleven, het prachtige uitzicht op zee vanuit zijn studio, maar ook klassieke muziek vormen belangrijke inspiratiebronnen. In zijn kenmerkende, eigen stijl gebruikt hij naast acrylverf diverse originele materialen zoals bladgoud, zand of oude kranten. Expressie in kleur, structuren en vormen nodigen u uit in de kleurrijke en creatieve wereld van William Malucu. In 2000 wint de kunstenaar de eerste prijs “Salon de Paisagem” tijdens de prestigieuze Kunstbeurs “Rio de Janeiro Artsociety”. Na het winnen van deze prijs kan de kunstenaar zich verheugen in een toenemende belangstelling van het internationale publiek (Brazilië, Nederland, Engeland, Duitsland, België en Scandinavië).

De nieuwe werken die wij in onze collectie hebben opgenomen, zijn zó expressief van kleur en vorm, dat de emoties van de kunstenaar bijna tastbaar worden voor de toeschouwer. U kunt in onze galerie aan de Oudestraat 53 in Kampen, zelf de levenslust ervaren die Malucu’s schilderijen uitstralen. Mocht u er langer van willen genieten, dan kunt u bij ons een werk van hem huren of kopen.

Actuele collectie

 

Comments are closed.