OPHEFFING – VERHUIZING

Vanaf zaterdag 27 mei 2017 sluit de deur bij Cedi Kampen.


Voor onze service en collectie verwijzen wij u vanaf dan naar:

Kanis Kunst en Lijsten Haarlem

Gen. Cronjéstraat 89-91, Haarlen

023 - 525 7887 - www.kanishaarlem.nl

Nieuwe lijsten in onze lijstenmakerij!

Ons assortiment is onlangs flink uitgebreid met lijsten in diverse stijlen.

Zo hebben we bijvoorbeeld sinds kort stoere houten lijsten met een brede rand. Daardoor krijgt uw kunstwerk een ietwat doorleefd karakter, het geeft een ‘dicht bij de natuur’ effect. Ook heel leuk voor een spiegel bijvoorbeeld!

Ook onze keus in baklijsten is groter geworden. We hebben ingetogen baklijsten met een gouden of zilveren afwerking, maar ook strakke witte of zwarte lijsten in verschillende diktes en hoogten. Daarnaast is er ook nog ruim keus uit zogenaamde ‘glossy’ kleuren.

Voor degenen die van klassiek houden zijn er nog steeds mooie lijsten eventueel met ornamenten en/of een gouden of zilveren afwerking in mooie profielen. Ook in dit segment wordt ons aanbod regelmatig vernieuwd.

Van het merk Nielsen hebben we voor alle papieren kunstwerken of foto’s een compleet nieuwe collectie aluminiumlijsten in vele kleuren, stijlen en formaten.

Dit zijn nog maar een paar voorbeelden. Het is teveel om op te noemen!

Dus als u iets in te lijsten heeft, dan bent u van harte welkom in onze galerie en lijstenmakerij aan de Oudestraat 53. Wij adviseren u graag over alles wat met (in)lijsten te maken heeft. Tot ziens!Navarra

Comments are closed.