OPHEFFING – VERHUIZING

Vanaf zaterdag 27 mei 2017 sluit de deur bij Cedi Kampen.


Voor onze service en collectie verwijzen wij u vanaf dan naar:

Kanis Kunst en Lijsten Haarlem

Gen. Cronjéstraat 89-91, Haarlen

023 - 525 7887 - www.kanishaarlem.nl

De lijstenmakerij van Kampen

Inlijsten De lijstenmakerij is, zoals de naam al zegt, een plek waar lijsten gemaakt worden; een atelier waar met de grootst mogelijke zorg en kennis de aangeboden werken van een passende lijst worden voorzien.

Onze lijsten op maat

Waren er vroeger 25 verschillende lijsten op de markt, vandaag de dag zijn dat er zo’n slordige duizend. Achter in onze winkel op de Oudestraat vindt u een groot aantal voorbeeld lijsten. Uiteraard kunt u ook inspiratie op doen bij de ingelijsten kunstwerken in de galerie.

Verder hebben we als lijstenmakers keus uit passe-partout karton in tientallen kleuren, natuurlijk zuurvrij. Als er glas nodig is bij het inlijsten kan ook hierin worden gekozen: helder glas, ontspiegeld glas of UV-werend glas.

Het zijn materialen waar we 100% vertrouwd mee zijn en wij adviseren u graag bij het bepalen van uw keuze.

Korte levertijd, eigen lijstenmakerijIngelijste spiegels badkamer

Voor een vakkundige inlijsting moet bij ons rekening worden gehouden met een week of twee weken levertijd. Heeft u op korte termijn een lijst nodig? Vraag dan gerust naar onze mogelijkheden.

 

Wat kunnen wij voor u inlijsten?

Heeft u één lijst nodig voor een borduurwerk of familiefoto, of 400 lijsten voor een project? Het is bij ons allemaal mogelijk. Voor ons geldt: ‘de klant moet tevreden zijn en op het afgeleverde inlijstwerk mag niets aan te merken zijn.’

Wat hoort (nog meer) bij ons vak? Het opspannen van canvasdoek en borduurwerken, het snijden van een passe-partout met meerdere gaten, het inlijsten van spiegels en het inlijsten van bijzondere objecten zoals een voetbalshirt of babyjurkje.

 

Reparaties

Uiteraard is het bij Cedi Kampen ook mogelijk om alleen een passe-partout op maat te laten snijden, of een oude bestaande lijst te voorzien van nieuw glas.