OPHEFFING – VERHUIZING

Vanaf zaterdag 27 mei 2017 sluit de deur bij Cedi Kampen.


Voor onze service en collectie verwijzen wij u vanaf dan naar:

Kanis Kunst en Lijsten Haarlem

Gen. Cronjéstraat 89-91, Haarlen

023 - 525 7887 - www.kanishaarlem.nl

Kunst Kopen of Huren, bij de kunstuitleen van Kampen

De gehele collectie kunstwerken is bij Cedi te koop en te huur. De combinatie tussen klassieke en moderne schilderijen maakt dat er voor elk wat wils is.

Kunstuitleen is zeker aantrekkelijk als u:

Ronald Meilof | Zeegezicht

Ronald Meilof | Zeegezicht

  • regelmatig wilt wisselen
  • twijfelt
  • nog niet precies weet welke kunstwerk u wilt
  • een kunstwerk erg mooi vindt, maar het te kostbaar is om ineens te kopen
  • jaarlijks een vast bedrag wilt besteden aan kunst.

Bij Cedi kunstuitleen kunt een kunstwerk voor korte of langere termijn huren. Van drie maanden tot … jaar. Er zijn geen verder verplichtingen aan. Wij hanteren 3 huur methodes, zodat er voor iedereen een passende oplossing is.

Het maandelijkse huurbedrag is afhankelijk van de waarde van de kunstwerken die u uitzoekt en de huur methode. Neemt u bijvoorbeeld een kunstwerk van € 750,00 dan gelden de volgende tarieven:

a huren

U huurt dit kunstwerk al voor € 15,00 per maand (2% van de galerie waarde)

b huren en sparen

Bij huren en sparen betaalt u € 22,50 per maand (3% van de galerie waarde). Van dit bedrag spaart u € 15,00 (=2%).

c versneld sparen

U betaalt een huur van slechts 0,5% per maand en u spaart 10% van het aankoopbedrag per maand.

Deze methode van kunstuitleen is bijzonder geschikt als u een kunstwerk sneller wilt aankopen, maar wel de mogelijkheid wilt hebben om het ook na bijvoorbeeld 8 maanden nog te ruilen.

Het gespaarde bedrag is uiteraard vrij in de winkel te besteden en is niet gebonden aan het kunstwerk, maar staat op uw naam. Vraag voor andere spaarmogelijkheden een van onze medewerkers.

 

Marianne Naerebout

Sparkling survivor

Hoe werkt het?

U kiest een schilderij, neemt uw legitimatie mee naar de winkel, we sluiten een huurovereenkomst en u kunt het schilderij direct meenemen! Ook bezorgen behoort tot de mogelijkheden.

Of u één of meerdere kunstwerken uitzoekt, of u kiest voor grafiek op papier of olieverf op doek: de voorwaarden zijn hetzelfde. U hebt als huurder altijd de eerste keus als u een kunstwerk wilt aankopen; wat bij u thuis hangt, blijft daar hangen zolang u dat wilt!

 

Kunstkoopregeling

Wij bieden tevens de mogelijkheid om een deel van een kunstwerk aan te betalen en de rest in 10 termijnen te voldoen, uiteraard zonder rente. U betaalt dan 25% van de galeriewaarde direct. De overige 75% betaalt u in 10 maanden, dus 7,5% van de galeriewaarde per maand. Zo kunt u al genieten van het kunstwerk, maar hoeft u niet het hele bedrag ineens te voldoen!